Tamara Stroop

5 jaar geleden begon het allemaal. Ik wilde zo graag ondernemen dat ik mijn eerste website verkocht zonder dat ik wist hoe ik deze moest maken. Spannend? Ja, maar ik wist ook zeker dat het ging lukken. Oke true, het was best pittig om dagenlang op YouTube rond te dwalen voor het zien van allerlei tutorials. Maar het is goed gekomen. En ja, diegene is nog steeds klant. 😉

Van het maken van websites, logo’s en huisstijlen, ging ik steeds verder nadenken hoe ik websites en design in zijn algemeenheid meer betekenis kon geven. Branding. Dat was waar ik naar op zoek was. Waarbij jouw website je online middelpunt is en daadwerkelijk bijdraagt aan leads en waarbij jouw huisstijl offline bijdraagt aan jouw totale identiteit.

Dit doe ik allemaal niet meer alleen, door de jaren heen heb ik meerder partners om mij heen weten te verzamelen. Zodat ik een totaalpakket kan aanbieden. Het was er niet en ik vind nog steeds dat het er niet of nauwelijks is. Dus heb ik het zelf opgezet. Het afgelopen jaar is mijn rol in het totale proces steeds meer verschoven van ontwerper naar projectmanager en adviseur. En omdat dit zo werd omarmd ben ik een tweede bedrijf begonnen in Business Coaching waar ik ondernemers help het beste uit hun eigen kunnen te halen. Alle kennis en ervaringen die hierbij komen kijken deel ik met groot plezier op Instagram @tamara.stroop.

Zo zo zware kost he?

Even wat luchtigers.

Ik woon in Wageningen. Ik zeg wel eens gekscherend; geboren, getogen en niet uit weg te krijgen. Dat laatste lijkt te gaan kloppen. Je vindt me regelmatig vier keer per week in de gym en dan weer vier maanden niet. De meest indrukwekkende reizen die ik heb gemaakt waren naar New York en Tokyo. Al mag ik acht keer Chersonissos waar ik mijn vriend heb leren kennen ook niet uitvlakken. 😉

Naast mijn vriend vergezel ik me met twee poezelbeesten Nubi en Pipi (die laatste doet zeker zijn naam eer aan). Mijn home office is misschien wel de plek waar je me het meest kunt vinden en waar ik ook het liefst wil zijn. Waar ik 10 jaar geleden in de weekenden altijd tot in de late uurtjes aan het dansen was, kruip ik nu liever op de bank met een heerlijk wijntje waar ik er standaard één teveel van drink. Ik heb een lichte verslaving gecreëerd voor Spaanse series. De beste? La Casa de Papel.

Tamara Stroop

En nu jij. Wat is jouw verhaal?

Er is ongetwijfeld een goede reden dat je je nu op mijn website bevindt en ik ben ontzettend benieuwd naar je verhaal en hoe ik je eventueel zou kunnen helpen. Vul hieronder het contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Neem contact op metTamara Stroop

Stel je vraag via de telefoon, email of via het contactformulier. Je krijgt binnen 24 uur een reactie.
  • info@tastdesign.nl
  • +31634484495
  • Wageningen
  • Instagram
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google privacyverklaring. Daarnaast zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Hoe word je het liefst benaderd?

Investeer in je bedrijf en je investeert in
jezelf.